Tilbud & Service

Vår gjester får så mye kjærlighet og omsorg som det er praktisk mulig for oss gi.
Hver dag tar vi oss derfor god tid til å kose litt med våre firbente gjester mens vi gjør unna stellet. Hundene får muligheten til å leke og sosialisere seg sammen med andre hunder i løpegården tilknyttet pensjonatet.
Vi er selvsagt nøye med ikke å plassere dominante hunder i samme gård.

 

Vi tar ingen sjanser!
Vi har alliert oss med en dyktig veterinær, som har solid erfaring med hund. Ved den minste mistanke om sykdom blir veterinæren tilkalt. Det er jo slik med kjæledyrene våre at de også kan bli syke, og da skal du vite at vi vil bestrebe oss maksimalt for din firbente venn. Vi er av den klare oppfatning at det er bedre å tilkalle veterinæren en gang for mye, enn en gang for lite.

Et førsteklasses ”hotell” har selvsagt også førsteklasses mat, våre gjester serveres tørrfòr fra ”Happy Dog”, tysk kvalitetsfòr og PROVIT frosset storfekjøtt, storfevom og kylling. 
Vi har flere varianter av fòrtypene og vi fòrer etter avtale med eierne. Erfaring viser at det er uproblematisk å gi dette fôret til hundene som besøker oss, selv om de fra før er vant med et annet merke. Allikevel vil vi få presisere at det selvsagt kan benyttes eget fòr.